Адреса: 16-та Македонска Бригада бр. 6,лок.10, 1000 Скопје
Телефон: 02 3171 715; моб.075 424 915
Град: Скопје ·
Web site: http://www.tehastim.com.mk  
E-mail: tehastim@gmail.com  

работно време:

Пон-Пет
08:00 -16:00


ТЕХАС ТИМ дооел е специјализирана компанија за производство на лична заштитна опрема и работна облека со докажано работно искуство во оваа дејност. Нашите производи гарантираат задоволство, удобност и безбедност при работа,висок квалитет докажан со интегрираниот систем од 31.08.2010 година за управување со квалитетот ISO 9001:2008. Компанијата располага со сопствен производен погон и стручен персонал за изработка на високо квалитетна работна опрема и други текстилни производи во согласност со македонските стандарди,европските норми и директиви. Располага со сопствен деловен и магацински простор, сопствен возен парк со што гарантираме за навремено и сигурно опслужување на нашите клиенти со лична заштитна опрема. Претставници и директни увозници сме на лична заштитна опрема од водечките европски производители. Целта на компанијата е да на своите клиенти им обезбеди високо квалитетна заштитна опрема која ќе овозможи заштита и удобност на работникот во текот на работниот ден. Нашето мото е да работиме заедно сигурно и безбедно.
Насока