Адреса: ул. Рудо бр. 36, 7000 Битола - Дирекција ; ул. Бурса бр 25(Индустриска б.б), 7000 Битола - Погон
Телефон: 047 208 870; моб. 078 319 155
Град: Битола ·
Web site: www.treger.eu.mk  
E-mail: info@treger.eu.mk   tregerbitola@gmail.com  

работно време:

Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08: 00 - 16:00


ТРЕГЕР дооел од Битола е формирана во 2012 година како фамилијарен мал бизнис во скромни простории од 100 -тина м2 . Но големата пожртвуваност, амбициозност и желбата за лидерска позиција во нашата бранша не натера нас и на невозможното. Со текот на времето растеа и потребите од осовременување на производствените погони така што во 2015 година изградиме сопствен погон и го обновивме нашето производство со нови машини за по квалитетни производи. Сега сме сместени во индустриска зона со производствен погон од 500м2 и подготвени да одговориме на барањата и желбите на нашите партнери. Нашите желби не престануваат туку се стремиме да го претставиме нашиот производ и на европскиот пазар каде со големо задоволство можеме да се пофалиме дека во истото и успеваме. Нашето мото е чесноста и вистината се вистинската патека до врвот а таму стигнуваат само нај упорните. Компанијата ТРЕГЕР се занимава со производство и дистрибуција на пластични кеси: * Екструдирање на најлон * Конфекционирање на кеси * Вреќи за отпадоци * Фолии за земјоделството *Производство на хартиени кеси за пекарници.


Каталози:   WELLS сертификат ·
Насока

ТРЕГЕР