филтер по категорија



филтер по град

ресетирај






Боки

Меѓународен транспорт Товарен транспортТранспортШпедиција Шпедиција и царинско посредување
Адреса: Јордан Стојанов 18 , Пробиштип
Град: Пробиштип
Телефон: 032 482765


ВД Транс

Меѓународен транспорт Товарен транспорт
Адреса: ул.1 бб Петровец, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: +389 2 2050 317; 2031 497; факс. +389 2 2037 229;моб.+389 075 220 709
E-mail: vd.trans@yahoo.com  
работно време:
Пон - Саб
08:00 - 19:00




Ники-транс-ко

Камиони и други товарни возила - превозТоварен транспортТранспорт
Адреса: бул.Октомвриска Револуција 47/а лок.11, Куманово
Град: Куманово
Телефон: 031 412255