филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Авто Техна

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаТекстил
Адреса: Бел Камен б.б. Кочани
Град: Кочани
Телефон: 033 271 412; 033 271 438;моб.070 309 697
E-mail: avto_tehna@yahoo.com  


Никосан-ЈЗ

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаИндустриски масла
Адреса: Хо Ши Мин 220-Б , 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2627 340 факс: 02 2640 016 моб: 071 212 052
Web site: http://www.nikosan.mk  
E-mail: nikosan_jz@yahoo.com bukikomerc@yahoo.com  


Техно-Мото

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опремаАвтомобилски резервни делови, трговија, хидраулика, камиони и други товарни возила,резервни делови
Адреса: бул.Гоце Делчев, ТЦ Македонија лок.18,7500 Прилеп
Град: Прилеп
Телефон: 048 435 652
Web site: http://www.tehnomoto.com.mk  
E-mail: tehno-moto@t.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 15:00
Цилаз (Cilaz)

Авто сервис и резервни деловиАвтомобилска галантерија и додатна опрема
Адреса: ул.Метрополит Теодосиј Гологанов бр.132 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3214 011
Web site: htttp://www.cilaz.mk  
E-mail: cilaz@t.mk