филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Вадра Продукт

Бои и лаковиГрадежна механизацијаГрадини и дворовиЕлектрикаЖелезаријаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиИграчкиСаксии и декорХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Шидска бр.2 Ѓорче Петров 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /факс.02 2050 317; 02 2037 229; 02 2031 497 * Магацин и продавница - Ѓорче Петров; тел./факс.02 2561 722 * Продажен центар - Петровец;
E-mail: vadraprodukt@yahoo.com  

 


работно време:
Ѓорче Петров
- магацин и продавница
Пон - Пет
08:00 -16:00
Саб
08:00 -14:00
Петровец
- продажен центар
Пон - Пет
07:30-20:30
Саб
08:00 -20:30
Маквелд

Градини и дворовиЕлектро материјалиЗаварување алатиИнструменти и опремаРачен алат
Адреса: ул.8 бр.24, Инџиково, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 023173058
Web site: https://makweld.mk  
E-mail: info@makweld.com.mk  


Меркур Македонија Доо

Градини и дворовиОпрема за домаќинствоРачен алат
Адреса: Александар Македонски, 12
Град: Скопје
Телефон: 023219701
Web site: http://merkurmak.mk/  
E-mail: general@merkurmak.mk  


Пинус

Градини и дворовиПроектирање и изведба Хортикултура-опрема и услуги
Адреса: ул. Шишка бб. 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 043 550 301 факс. 043 550 301 моб. 070 239 386
Web site: http://www.pinus.com.mk  
E-mail: info@pinus.com.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 14:00