филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Бо Болинг (Bo Bowling)

Кафе баровиСпорт Бар
Адреса: Љубљанска 4, Сити Мол кат 2 1000, Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3052 112;моб. 078 500035
Web site: http://bobowling.mk  


Делта прес

БаровиКафе баровиКлубовиРекламни материјали
Адреса: ГТЦ кат 1 , 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3124 201; моб.071 370 365
Web site: http://www.deltapres.com.mk  


Евро-сет

БаровиКафе баровиРестораниТениски игралиштаХотели
Адреса: Скупи 20 , с.Злокуќани , Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 30 953 85 ; 075 444 613


Слаткарница Зафир Скопје

Кафе баровиСлатки и торти
Адреса: Радњанска 4, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 070384276
Web site: https://zafir.com.mk/