филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Код инженеринг

Електрика и ЕлектроинсталацииЕлектроматеријали, делови и опремаОсветлување улично
Адреса: Призренска 22/50, нас.Кучевишка бара - Радишани,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2672 196; факс.02 2672 196; моб. 075 233 665
Web site: http://www.kodinzenering.eu.mk  
E-mail: kodinzenering@yahoo.com  
работно време:
Пон - Пет
07:30 - 15:30
Рексус

Лед осветлувањеОсветлувањеОсветлување - изнајмување опремаОсветлување - инженерингОсветлување - трговија на големоОсветлување улично
Адреса: Јадранска магистрала б.б. п.фах 1112 (Качанички пат) , 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2653 436
Web site: http://www.rexus.com.mk