филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


БВ Инженеринг

ГрадежништвоГрадежништво - завршни работиПроектирање и изведба
Адреса: ул.Елпида Караманди 13-1/10, 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 047 223 346; факс 047 203 257
Web site: http://www.bving.com.mk  
E-mail: contact@bving.com.mk  
работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00
Еуроинг

Градежни фирми - високоградбаГрадежни фирми - нискоградба ГрадежништвоПроектирање и изведба
Адреса: ул. Нова Локација Блокотехна, бр 16, 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Телефон: 034 211 944; факс. 034 211 942
Web site: http://www.euroing.com.mk  
E-mail: contact@euroing.com.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
10:00 - 13:00
Пинус

Градини и дворовиПроектирање и изведба Хортикултура-опрема и услуги
Адреса: ул. Шишка бб. 1430 Кавадарци
Град: Кавадарци
Телефон: 043 550 301 факс. 043 550 301 моб. 070 239 386
Web site: http://www.pinus.com.mk  
E-mail: info@pinus.com.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08:00 - 14:00
Стентон градба

Градежни материјалиГрадежништвоПроектирање и изведба
Адреса: с.Долно Оризари б.б., 7000 Битола
Град: Битола
Телефон: 047 229 077; факс. 047 229 167; моб. 078 237 548
Web site: http://www.stentongradba.mk  
E-mail: stentonbt@yahoo.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Трендлине

Базени за пливањеГрадежништвоПроектирање и изведба СПА центриФински сауни
Адреса: ул.Петар Ацев 22-2/4, 1000 Скопје, ТЦ Скопјанка(подземен премин); бул.Кузман Јосифовски Питу бр.28 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 2 2466 743; моб.070 542 548; 071 2012 980
Web site: http://www.trendline.com.mk  
E-mail: trendline.spa@gmail.com