филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Андреј Компани

Детски играчкиИграчкиИграчки,производи за деца, бебиња
Адреса: ул.Благој Мучето 12А, 2000 Штип, Дуќан Скопје ул. Петричка бр.6, 1000 Скопје (Маџир маало), моб.070 210 103
Град: Скопје
Телефон: Бебешка програма 032 381 103, 072 262 005; Андреј Компани1(Нама) 072 320 301; Андреј Компани2, 032 388 103, 071 333 632; Aндреј Компани Магацин 032 304 235; 070 318 444, 070 222 235
Web site: http://www.andrejkompani.com  
E-mail: andrej.kompani@gmail.com  

 


работно време:
Пон - Пет
08:30 - 21:00
Сабота
09:00 - 19:00
Вадра Продукт

Бои и лаковиГрадежна механизацијаГрадини и дворовиЕлектрикаЖелезаријаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиИграчкиСаксии и декорХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Шидска бр.2 Ѓорче Петров 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /факс.02 2050 317; 02 2037 229; 02 2031 497 * Магацин и продавница - Ѓорче Петров; тел./факс.02 2561 722 * Продажен центар - Петровец;
E-mail: vadraprodukt@yahoo.com  

 


работно време:
Ѓорче Петров
- магацин и продавница
Пон - Пет
08:00 -16:00
Саб
08:00 -14:00
Петровец
- продажен центар
Пон - Пет
07:30-20:30
Саб
08:00 -20:30
Мак Нова

Бебешка опремаБутици - детски и бебешкиИграчкиТрговија со производи за бебиња
Адреса: ул.Страшо Пинџур бр.2 2310 Виница
Град: Виница
Телефон: / факс. 033 360 066
Web site: http://www.maknova.com.mk  
E-mail: mak_nova@t.mk   contact@maknova.com.mk  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00