Адреса: бул.Јане Сандански бр.113, 1000 Скопје
Телефон: 02 2451 085, 075 239 989 ; 075 255 656 - лице за контакт
Град: Скопје ·
Web site: http://www.dijag.com  
E-mail: [email protected]  

 

работно време:

Пон - Пет
09:00 - 17:00


ДИЈАГ е основана во 1992 година со 100% приватен капитал. Примарна дејност е производство на промотивен материјал за различни намени и различен тип на клиенти почнувајќи од маркетинг агенции и амбасади па се до државни институции. Во Дијаг имаме целосно заокружен производствен процес, што значи дека со сопствен стручен кадар и висока техничка опременост во целост ги изработуваме финалните производи, почнувајќи од изработка на дизајнот па се до завршната контрола и пакување на производот. Гаранција за квалитетот на нашите производи е системот за управување со квалитет ИСО 9001:2008, кој е имплементиран во производниот процес пред осум години. Општествената одговорност на Дијаг е на завидно ниво. Повеќе години земаме активно учество во заштита на човековата околина преку имплементирање на системот за управување со животната средина ИСО 14001:2004 со што Дијаг е единствената компанија во Македонија од оваа област која ги има воведено овие два системи во производствениот процес. Каталози: Сертификат: ISO 14001: 2004 • Сертификат: ISO 9001:2008 • Сертификат: Cro Cert ISO 9001 : 2008 • Сертификат: Cro Cert ISO 14001: 2004


Каталози:   Сертификат: ISO 14001: 2004 · Сертификат: ISO 9001:2008 · Сертификат: Cro Cert ISO 9001 : 2008 · Сертификат: Cro Cert ISO 14001: 2004 ·

Насока

ДИЈАГ - Производство на промотивен материјал лиење и гравирање