Адреса: ул.Васил Ѓоргов бр. 34 локал 2 1000 Скопје
Телефон: 02 3082 883; факс.02 3082 884
Град: Скопје ·
Web site: http://www.koza-mak.com.mk  
E-mail: [email protected]  

 

работно време:

Пон - Пет
07:30 - 15:30


КОЖА-МАК доо од Скопје е основана во 1992 година со основна дејност производство и трговија на заштитна облека од кожа. Самите почетоци се карактеризираат со производство и големо продажба на заштитни ракавици и работна облека изработени од коша. Од своето основање па до денес нашето производство бележи нагорна линија и опфаќа поширок спектар на производи за заштита при работа изработени од кожа и текстил. Денес слободно може да се пофалиме дека сме единствени производители во Македонија на заштитни ракавици и слична заштитна опрема од кожа. Од нашиот продажен асортиман може да Ви понудиме се за Вашата лична заштита при работа (заштита за глава, заштита за раце, заштита за нозе и заштита за тело), сигнална опрема и противпожарна опрема. Ви нудиме производи кои се со врвен квалитет, производи кои ги задоволуваат потребните стандарди за заштита при работа, кои ги следат домашните и европските нормативи, прописи и препораки и ги поседуваат потребните атести и сертификати.
Насока

КОЖА - МАК