Адреса: ул.Теодосија Паунов 109, 2300 Кочани
Телефон: 033 275 666
Град: Кочани ·
Web site: http://leder.com.mk  
E-mail: [email protected]  

 

работно време:

Пон - Пет
07:30 - 14:30


Компанијата ЛЕДЕР Дооел е основана во 1989 год. во Кочани. Својата дејност ја започна како трговски друштво со еден вработен ентузијаст, со визија и хрброт да ја претвори во компанија со 200 вработени, сопствено производство со препознатлив квалитет, следејки ги најновите технологии и ширејки се кон странскиот пазар. Денес компанијата располага со: - Погон за производство на квалитетни маси и столици. - Конфекција за конфекционирање на секаков вид трикотажа по лонг систем. - Бензински станици препознатливи по безпрекорна услуга и висококвалитетни горива. - Хотел во центарот на градот кој изобилува со луксуз, комфор и стил. - Угостителски објект – пицерија - Деловен простор

Насока

ЛЕДЕР- Кочани