Адреса: Бул.Александар Македонски46 A, 1000 Скопје
Телефон: 02 2401 106; 02 551 214; факс. 02 2403 803
Град: Скопје ·
Web site: http://www.primatex.com.mk  
E-mail: [email protected]  

 

работно време:

Пон - Пет
08:00 - 16:00


ПРИМАТЕКС е компанија која се занимава со продажба на производи за комунална хигиена за Македонија, Косово и Албанија. Овластен увозник и дистрибутер на познати светски реномирани компании како Bayer Environmental Science, Bayer Garden, Unichem и др. Освен со продажба на производи, Приматекс врши и дезинфекција, дезинсекција и дератизација и има договор за годишно одржување со преку 100 компании во Р.М. од различни индустирии (прехрамбена, млечна, кондиторска, месна, туристчко-угостителска и др).Покрај продажбата на производи, нашата компанија е овластен дистрибутер на компанијата за професионална хигиена Diversey во сегментот на производтсвени компании на храна и пијалоци.


Каталози:   Сертификати: ISO 9001 : 2008, ISO 14001 : 2004 · Сертификат ISO 9001:2015 (мк) · Сертификат ISO 14001:2015 (мк) · Сертификат ISO 9001: 2015 (анг) · Сертификат ISO 14001:2015 (анг) ·

Насока

ПРИМАТЕКС - 3Д Дезинфекција, Дезинфекција, Дератизација