Адреса: бул.Србија,ул.1.бр.33,1000Скопје
Телефон: 02 2440 179 -продажба, 02 2777 700-погон
Град: Скопје ·
E-mail: [email protected]  

 

работно време:

Пон - Пет
09:00 -17:00
Сабота
09:00 -15:00


Повеќе од 30 години традиција. Фирма која ви нуди производство, продажба и монтажа на високо квалитетни производи неопходни за вашиот дом. Производство и монтажа на: ПЛАСТИЧНИ РОЛЕТНИ, ВЕНЕЦИЈАН РОЛЕТНИ, ВАРИЈОЛАТ РОЛЕТНИ, ПЛАСТИЧНА ЛАМПEРИЈА, КОМЕРНИЦИ, АРМОНИКА ВРАТИ, ТУШ КАБИНИ, ЗЕБРА ЗАВЕСИ. Со висок квалитет и достапни цени за секого.

Насока

РОЛО ОКОВ
Роло Оков