филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Авто Динамика

Земјоделска механизацијаЗемјоделска механизација и резервни деловиЗемјоделска опрема и репро материјалиЗемјоделски производи - трговија
Адреса: Страшо Ербапче бр.1, 2300 Кочани
Град: Кочани
Телефон: 033 274 393 моб.070 213 393
E-mail: [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 19:00
Сабота
08:00 - 19:00
Кинг Трејд Ко

Земјоделски производи - трговијаОризПаркетПаркети - ламинатниПроизводство на ориз и други житарици
Адреса: ул. Раде Кончар бб., 2300 Кочани
Град: Кочани
Телефон: 033 361 781; факс. 033 361 781; моб. 070 213 232; 071 271 229; 071 309 823
Web site: http://www.kingtrade.mk  
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон -Пет
08:00 - 16:00