филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


3М Македонија

Буња (изработка)Градежни материјалиМермер и травертин
Адреса: ул. Рилски Конгрес бр.35, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: моб.075 355 360; 075 283 427; 075 408 809 Контакт лице Драги Стојановски
E-mail: [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Бетон Стоун

Бетонски производиБехатон - производиБилкари Градежни материјалиГрадежништвоЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјали
Адреса: ул. Јанко Глигоров 2-а, 2220 Свети Николе
Град: Свети Николе
Телефон: 032 444 439; моб. 075 544 498 070 630 952
E-mail: [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00
прва Сабота
07:00 - 15:00
Гипсар

Гипс и производи од гипсГрадежни материјалиГрадежништвоИзолациски материјали
Адреса: Јадранска магистрала 37 (Качанички пат) 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3063 793; 02 2600 152; факс.02 3073 401


Градител

Градежни материјалиГрадежништвоЕнтериер уредување
Адреса: Гоце Делчев 38 , Штип
Град: Штип
Телефон: 032 394828 , 071 240861
Web site: www.graditel.com  


Кнауф-Радика АД

Градежни материјали
Адреса: ул.8-ми Септември бб, 1250 Дебар
Град: Дебар
Телефон: 046839200
Web site: https://knauf.mk  


Металотехника

Градежни материјалиГрадежништвоИзолациски материјалиМермер и гранитХортикултура-опрема и услуги
Адреса: ул. Ѓорче Петров бр. 23, 7500 Прилеп
Град: Прилеп
Телефон: 048 613 750; моб: 075 379 199/ Лице за контакт- Г-дин Ј. Здравески
Web site: http://www.metalotehnika.mk  
E-mail: [email protected]   [email protected]  

 


работно време:
Пон-Пет
07:30 - 15:30
Нафака

Водовод, опрема и резервни делови Градежни материјали
Адреса: бул.Словенија 3, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /моб. 071 303 750; 070 587 001
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 17:00
Саб
08:00 - 13:00
РОГ

Бои и лаковиГрадежни материјалиХемиска индустрија
Адреса: ул.Македонско-Косовска бригада бр.87-б,1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2612 110; факс: 02 3220 763; моб: 070 328 696 Контакт лице - Оливер
E-mail: [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
07:00 - 15:00
Сабота
08:00 - 14:00