филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Вадра Продукт

Бои и лаковиГрадежна механизацијаГрадини и дворовиЕлектрикаЖелезаријаЗемјоделска механизацијаЗемјоделска опрема и репро материјалиИграчкиСаксии и декорХТЗ - ППЗ опрема
Адреса: ул.Шидска бр.2 Ѓорче Петров 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: /факс.02 2050 317; 02 2037 229; 02 2031 497 * Магацин и продавница - Ѓорче Петров; тел./факс.02 2561 722 * Продажен центар - Петровец;
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Ѓорче Петров
- магацин и продавница
Пон - Пет
08:00 -16:00
Саб
08:00 -14:00
Петровец
- продажен центар
Пон - Пет
07:30-20:30
Саб
08:00 -20:30
Универзал ППЕВ

Автобуси - сервис и поправкиГрадежна механизацијаКамиони - сервис и поправка
Адреса: ул. Борис Кидрич бб. , 1480 Гевгелија
Град: Гевгелија
Телефон: 034 211 723; факс. 034 211 728; моб. 071 370 600 - Јован Петровски / 071 370 500 - Петар Петровски
E-mail: [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 17:30
Сабота
08:00 - 17:30
Урбан градба

Градежна механизацијаГрадежни фирми - високоградбаГрадежни фирми - нискоградба Градежништво
Адреса: ул. Томе Арсовски бр. 39 А, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: моб: 070 897 877 ; 072 271 454; 078 258 364
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
07:00 - 17:00