филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Јукан Петрол (Yucan Petrol)

Дистрибуција на моторни и индустриски масла
Адреса: КАНЦЕЛАРИЈА*: ул.Ленинова бр. 33/1-2, 1000 Скопје, МАГАЦИН*: ул. Борис Трајковски бр.112 (поранешна Првомајска б.б.) 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 3127 260; 02 3110 808; фах.02 3134 041; моб.070 338 204; 072 304 220 Лице за контакт: Г-дин Илија и Г-дин Дојчин
E-mail: [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
08:00 -16:00