филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Роло Оков

Градежна столаријаПвц столаријаПластични маси
Адреса: бул.Србија,ул.1.бр.33,1000Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2440 179 -продажба, 02 2777 700-погон
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
09:00 -17:00
Сабота
09:00 -15:00
Трегер

АмбалажаБутик кесиВреќи за отпадЕкструдирање на најлонЗемјоделска фолија Кеси за замрзнувачКеси со различни димензииКонфекционирање на најлонски кеси-трегериПластични масиСтреч фолијаТоалетна хартија и салфети - производство
Адреса: ул. Рудо бр. 36, 7000 Битола - Дирекција ; ул. Бурса бр 25(Индустриска б.б), 7000 Битола - Погон
Град: Битола
Телефон: 047 208 870; моб. 078 319 155
Web site: www.treger.eu.mk  
E-mail: [email protected]   [email protected]  
работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
08: 00 - 16:00