филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Васлин

Машини и опрема за чистење во индустријаЧистење и миење - сервиси и услуги
Адреса: с.Босилово 145, 2431 Босилово
Град: Струмица
Телефон: моб. 075 468 959 , 070 631 362
Web site: http://www.vaslin.mk  
E-mail: [email protected]  

         


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
09:00 - 14:00