филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Васлин

Машини и опрема за чистење во индустријаЧистење и миење - сервиси и услуги
Адреса: с.Босилово 145, 2431 Босилово
Град: Струмица
Телефон: моб. 075 468 959 , 070 631 362
Web site: http://www.vaslin.mk  
E-mail: [email protected]  

         


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00
Сабота
09:00 - 14:00
Перфект Чисто

Чистење и миење - сервиси и услуги
Адреса: ул.Јужноморавски бригади 2/23 , 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: моб. 070 697 699; 075 281 953
Web site: http://www.perfektcisto.eu.mk/  
E-mail: [email protected]   [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 20:00
Сабота
10:00 - 17:00
Недела
10:00 - 14:00
Приматекс

Ѓубрива - природни и вештачкиДезинфекција, дезинсекција и дератизација Дезинфекциски средстваХемија и хемиски производиЧистење и миење - сервиси и услуги
Адреса: Бул.Александар Македонски46 A, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2401 106; 02 551 214; факс. 02 2403 803
Web site: http://www.primatex.com.mk  
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00