филтер по категоријафилтер по град

ресетирај


Приматекс

Ѓубрива - природни и вештачкиДезинфекција, дезинсекција и дератизација Дезинфекциски средстваХемија и хемиски производиЧистење и миење - сервиси и услуги
Адреса: Бул.Александар Македонски46 A, 1000 Скопје
Град: Скопје
Телефон: 02 2401 106; 02 551 214; факс. 02 2403 803
Web site: http://www.primatex.com.mk  
E-mail: [email protected]  

 


работно време:
Пон - Пет
08:00 - 16:00